Hoe werkt ZIN

ZIN betekent: heldere afspraken, transparantie en zorgeloos genieten van een website die werkt en blijft werken.  

ZIN werkt.

Wanneer je met ZIN gaat werken bespreken we samen wat jouw behoeften zijn. Voor de een is dat een compacte website met beschrijving van jouw diensten. En voor een ander betekent dit een krachtige lead-generator met pagina’s die hoog in Google-rankings moeten komen. Met een een krachtige ‘call to action’ functie zodat bezoekers overgaan tot aanvragen van offertes. ZIN werkt voor diverse doelgroepen. 

Ook bepalen we samen hoe jouw website vormgegeven moet worden.  Ga jij voor creatief met veel mooie beelden? Of moet het een zakelijk karakter hebben, waarbij informatie overdracht belangrijk is. Design is belangrijk en dient geheel in lijn te zijn met het doel van jouw website. Daarom maakt ZIN websites die mensen raken, inspireren en waarderen.

ZIN design.

ZIN afspraken.

Met ZIN werken betekent ook heldere afspraken maken en deze nakomen. Zodat jij vooraf weet wat jij van ZIN kan verwachten.  Op die manier werkt ZIN ook voor jou.  

Stapsgewijs

Stap
1
Invetarisatie

We bespreken jouw wensen en doelstelling. We bepalen samen welk pakket het best bij jouw past. Je krijgt inhoudelijk advies over de te nemen stappen. 

Stap
2
Voorstel

Jij ontvangt voorstel en offerte zodat jij vooraf weet wat je van ZIN mag verwachten. Na overeenstemming ontvang jij een overzicht en stappenplan van de te bouwen website. 

Stap
3
We gaan bouwen

Na overeenstemming gaan we van start met bouwen. ZIN gaat efficiënt te werk waardoor er in korte tijd een basis staat. Tijdens dit proces mag jij meekijken zodat je kan zien wat er gedaan wordt aan jouw website. 

Stap
4
Oplevering

Wanneer jouw website klaar is volgt de oplevering. Wanneer jij helemaal tevreden bent gaat de website life. Dit betekent dat de website gevonden kan worden en Goole deze gaat indexeren.

Stap
5
Onderhoud & service

Na de oplevering zal ZIN jouw website onderhouden. Dit betekent dat de nodige (beveiliging) updates uitgevoerd worden, regelmatig back up's gemaakt worden en daar waar nodig aanpassingen gedaan worden. Zodat jij zorgeloos kan profiteren van een perfect draaiende website.    

ZIN kosten.

ZIN werkt met scherpe tarieven zodat een website voor iedereen toegankelijk is. De kosten van een website zijn afhankelijk van verschilleden factoren. Denk hierbij aan; advies, design, teksten, beeldmateriaal, uren werk en onderhoud.  Lees hierover meer op de tarieven pagina.

Informatie?

Vraag vrijblijvend informatie aan.