ZIN websites.

Over mij

Over Iric van der Have

Ik ben ondernemer en eigenaar van een goed lopend trainingsbedrijf. Naast mijn werk als trainer heb ik nog een grote passie, ik ben gek op bouwen. Met name het bouwen van websites. Deze passie is ontstaan toen ik voor mijn bedrijf eigen websites ging bouwen. Uren, dagen en weken was ik druk daarmee. Mijn doelstelling was om opdrachten te krijgen via mijn websites. Het leuke was dat die websites voor mij gingen werken. Vanuit een visie dat je een website moet bouwen om gevonden te worden. 

Dit betekent dat jouw verhaal congruent moet zijn aan datgene waar bezoekers naar op zoek zijn. Daar vertel ik je graag meer over wanneer je contact met mij opneemt. Omdat ik mijn ervaring graag met anderen wil delen ontstond het idee voor een nieuw project: ‘ZIN websites‘. Ik heb veel ZIN om jou te ondersteunen met jouw bedrijf. Of je nu een starter bent, een eigen praktijk hebt, een restaurant, sportschool of MKB bedrijf hebt. Ik help je graag met een website die ook voor jou werkt.     

Iric privé

Ik heb een liefdesrelatie met Mirella en ben vader van Borre. In mijn vrije tijd wordt ik blij van leuke dingen doen. Ik kan uren doorbrengen op een terrasje samen met mijn lief, en ga regelmatig heerlijk uit eten bij verschillende restaurants. Ook heb ik een passie voor reizen. Ik bezoek graag andere steden en landen.  

Met name Italië is een land waar ik graag verblijf. Niet voor niets natuurlijk, want Italië heeft alles te bieden op het gebied van cultuur, gastronomie en een vrij leven. In de winter klopt mijn hart sneller wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen. Ik kan dan niet wachten om tijd door te brengen in de bergen, de pistes en de vrije natuur.  

Contact

Heb je ZIN om kennis te maken?