ZIN Portfolio

In dit portfolio vind je een overzicht van ZIN klanten 

ZIN portfolio

Huisarts Verkruisen

Beschrijving

Een toegankelijke website voor een huisartspraktijk. Waar praktische informatie te vinden is en patiënten online contact kunnen opnemen met de praktijk. Maar met een duidelijke structuur en call to action functie voor nieuwe inschrijvingen voor de praktijk.

Hakaworkshop.be

Beschrijving

Een multi-talige website met zakelijke uitstraling voor de Belgische markt. Met een doelstelling, marktleider worden voor Haka teambuilding workshops in België. Daarnaast moest de website een krachtige lead-generator zijn voor een stroom van nieuwe opdrachten. 

ZIN portfolio

Bijles Duits Voorburg

Beschrijving

Een basic website voor lokale klanten die op zoek zijn naar bijles Duits. Het doel van deze website was om lokaal gevonden te worden en inschrijvingen te genereren voor de diensten van Marianne Vos.

ZIN portfolio

Mirellasuurhoff.nl

Beschrijving

Een creatieve website met veel visuals, geheel  in lijn met wie Mirella is. Waar zij zelf haar (social media) blogartikelen en Youtube films kan plaatsen. En contact maakt met Facebook volgers en aanvragen krijgt voor healing opdrachten.  

Het Fotokabinet

Beschrijving

Een creatieve website met visuals, in lijn met de diensten die Het Fotokabinet aanbiedt. Een een link met social media kanalen van het bedrijf. Zodat zowel facebook volgens en klanten de website gemakkelijk kunnen vinden, en boekingen online kunnen doen.   

Meer info

Wil je meer informatie? Neem contact op met ZIN.