ZIN tarieven

Heldere afspraken en zorgeloos genieten van een website die werkt en blijft werken.  

Lease

Starter website

65 / maand

Inclusief webhosting, design, homepage en pagina's, e-mail, contactformulier, SEO  en onderhoud en back-up.

ZIN Lease

ZIN Lease is speciaal voor starters en kleine ondernemers die willen bouwen aan hun bedrijf.  Met ZIN Lease kan je direct van start zonder grote investering. ZIN maakt in korte tijd een compacte website die geheel in lijn is met jouw doel. Zo kan jij direct genieten van online aanwezig zijn zonder grote kosten. Wel zo fijn als je niet meteen enorme budgetten hebt. 

ZZP

Zelfstandige website

595 / jaar

Inclusief webhosting, design, homepage en pagina's, e-mail, contactformulier, SEO  en onderhoud en back-up.

ZIN Zelfstandig

ZIN Zelfstandig (ZZP) is speciaal voor zelfstandig ondernemers die een mooie design website willen. Een website die jou ondersteund in jouw missie. ZIN maakt websites die een grote bijdrage leveren aan nieuwe klanten krijgen. Door slimme pagina’s te bouwen die in Google gevonden worden en aanzetten tot aanvragen! (Call-to-action) Op die manier werkt ZIN voor jou.  

Business

Business

Small Business

995,- / jaar

Inclusief design website , home- en landingpage's,  multiple e-mail adressen, contact pagina's, SEO, onderhoud, beveiliging en wekelijks back-up.

ZIN Small Business

ZIN Small Business is voor ondernemingen die een all in website willen. Een website die helder communiceert met jouw doelgroep. Waarbij producten en diensten visueel spreken en omschreven worden. Een lead-generator met pagina’s die hoog in Google-rankings komen en een krachtige ‘call to action’ functie hebben. Bezoekers worden betalende klanten met ZIN Small Business!   

Business

Large Business

3500,- / jaar

Inclusief design website , home- en landingpage's,  multiple e-mail adressen, contact pagina's, social media, SEO, onderhoud, beveiliging en dagelijks back-up.

ZIN Large Business

ZIN Large Business is voor organisaties die een all in website (portal) willen. Een website met gebruiksgemak, waarbij medewerkers 24/7 kunnen inloggen en informatie kunnen delen. Uw website communiceert automatisch met bezoekers door middel van pop-up screen communicatie, waardoor uw medewerkers contact kunnen houden met uw klanten. ZIN LargeCreatieve websites Business levert een grote meerwaarde op voor uw organisatie. 

Meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan. Zin help je graag verder.